Trainingsaanbod

Nieuwe Trends, nieuwe technieken, nieuwe kansen

Op 29 mei vindt in Woerden een bijzondere bijeenkomst plaats voor ondernemende vrouwen in de technische installatiebranche en de bouw: Een speeddate met de toekomst! Laat je inspireren door Zakenvrouw van het Jaar 2018 Aukje Kuypers en door trendwatcher Marjet Rutten. Daarnaast is er volop aandacht voor de nieuwste digitale leeromgeving van BuildUpSkills. 
 

Aanmelden
Uw speeddate met de toekomst vindt plaats op dinsdag 29 mei bij OTIB, Korenmolenlaan 4 in Woerden. U bent welkom vanaf 15.00 uur. Om 15.30 starten we met het inhoudelijke programma en rond 18.30 uur sluiten we de speeddate af met een hapjesbuffet en een drankje. Meld je dan nu aan via deze link. Bijzondere sprekers maken samen de vertaling naar jouw eigen bedrijf. Maar ook het uitwisselen van ervaringen is op deze dag een belangrijk succesingrediënt voor het maken van een volgende stap. Neem daarom vooral een collega mee zodat jullie samen deze unieke uitdaging aan kunnen gaan!
 

Workshop ‘Maak uw toekomst Groen’

De verduurzaming van de gebouwde omgeving neemt de komende jaren een grote vlucht. Deze ontwikkeling gaat hand in hand met een snelgroeiend aanbod van technische innovaties die actief bijdragen aan deze verduurzaming. Hoe pak je dat bedrijfsmatig goed aan? Je zult in je organisatie een andere beweging op gang moeten brengen dan je jarenlang gewend bent geweest. Een beweging die gaat over ’nieuwe vrienden’ en het omzetten van ‘nieuwe technieken’ in dienstverlening. Hoe richt je die beweging goed in? Zeker als je omgeving de mond vol heeft van het nieuwe bouwen, maar de daden vaak nog uitblijven. Op deze dag maak je daar enkele belangrijke stappen in!
 

Tijdens deze interactieve workshop staat jouw rol in het nieuwe bouwen centraal. We werken met elkaar vier belangrijke thema’s uit: Mens, Organisatie, Product, Markt. We doen dit aan hand van aansprekende praktijkvoorbeelden. Enkele pijlers daarbij zijn sociale innovatie, circulaire economie, het maken van nieuwe vrienden en duurzame inzetbaarheid. Je doet inspiratie op en je werkt gedurende de dag aan een actieplan voor je eigen organisatie. Je kunt je hier aanmelden voor deze workshop.

 

BUILD UP Skills advisor app

Voor verduurzaming van de gebouwde omgeving is vaktechnische bijscholing een must. Denk hierbij aan onderwerpen als energiebesparing en het zelf opwekken van duurzame energie. BuildUpSkills heeft de beschikbare bijscholing in kaart gebracht en gekoppeld aan beroepen.
 

Vanaf nu kan je gebruik maken van BUILD UP Skills advisor app om snel het voor jouw beroep relevante cursusaanbod te vinden. De App is beschikbaar voor Android en Apple smartphones.

Via de BUILD UP Skills advisor-app komen in 2017 elke maand een aantal gratis basis e-learning modules voor de diverse duurzame technieken beschikbaar.

 

De in de BUILD UP Skills advisor app gebruikte beelden kunnen met vermelding van de bron vrij worden gebruikt. Van de beelden zijn hoge resolutie ‘.PSD’ bestanden beschikbaar.

Deze kunt u opvragen bij Jan Cromwijk, j.cromwijk@otib.nl

 

Kom op dinsdag 5 juni 2018 naar de Conferentie BuildUpSkills. Deze slotconferentie vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur op MBO Amersfoort! U kunt zich nu al aanmelden via deze link.

Op 29 mei vindt in Woerden een bijzondere bijeenkomst plaats voor ondernemende vrouwen in de technische installatiebranche en de bouw: Een speeddate met de toekomst! Daarnaast is er volop aandacht voor de nieuwste digitale leeromgeving van BuildUpSkills. Meer informatie vindt u hier

Maak gebruik van de BuildUpSkills-app! De BUILD UP Skills Advisor helpt u om uw kennis en vaardigheden te versterken. De app is beschikbaar voor Android en Apple.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief van BuildUpSkills Netherlands of meld u aan!

E-MAIL