Resultaten

Het consortium BuildUpSkillsNL - bestaande uit OTIB (penvoerder), ISSO, SBR, Kenteq, en MBO-Raad - is in 2012 opgericht met als doel de kennis en vaardigheden van vakmensen in de bouw- en installatiesector te verhogen (upskillen). Het betreft de vakmensen op MBO-niveau die direct betrokken zijn bij de energetische verduurzaming van de gebouwde omgeving in de periode 2012-2020.

 

Kom op dinsdag 5 juni 2018 naar de Conferentie BuildUpSkills. Deze slotconferentie vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur op MBO Amersfoort! U kunt zich nu al aanmelden via deze link.

Op 29 mei vindt in Woerden een bijzondere bijeenkomst plaats voor ondernemende vrouwen in de technische installatiebranche en de bouw: Een speeddate met de toekomst! Daarnaast is er volop aandacht voor de nieuwste digitale leeromgeving van BuildUpSkills. Meer informatie vindt u hier

Maak gebruik van de BuildUpSkills-app! De BUILD UP Skills Advisor helpt u om uw kennis en vaardigheden te versterken. De app is beschikbaar voor Android en Apple.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief van BuildUpSkills Netherlands of meld u aan!

E-MAIL