X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Disclaimer

Het project BuildUpSkillsNL wordt medegefinancierd door het programma Intelligente Energie Europea van de Europese Unie. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze website en bijbehorende producten, zoals de nieuwsbrief, ligt bij de auteurs. Het hoeft niet noodzakelijk de mening van de Europese Unie te weerspiegelen. Noch de EACI noch de Europese Commissie zijn verantwoordelijk voor het gebruik dat eventueel wordt gemaakt van de in de nieuwsbrief en website opgenomen informatie.
 

English

The sole responsibility for the content of this website lies with the authors. It does not necessarily reflect the opinion of the European Union. Neither the EACI nor the European Commission are responsible for any use that may be made of the information contained therein.

Kom op dinsdag 5 juni 2018 naar de Conferentie BuildUpSkills. Deze slotconferentie vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur op MBO Amersfoort! U kunt zich nu al aanmelden via deze link.

Op 29 mei vindt in Woerden een bijzondere bijeenkomst plaats voor ondernemende vrouwen in de technische installatiebranche en de bouw: Een speeddate met de toekomst! Daarnaast is er volop aandacht voor de nieuwste digitale leeromgeving van BuildUpSkills. Meer informatie vindt u hier

Maak gebruik van de BuildUpSkills-app! De BUILD UP Skills Advisor helpt u om uw kennis en vaardigheden te versterken. De app is beschikbaar voor Android en Apple.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief van BuildUpSkills Netherlands of meld u aan!

Door aan te melden gaat u akkoord dat OTIB uw persoonsgegevens verwerkt voor het verzenden van de nieuwsbrieven en u heeft tevens het privacy statement gelezen.  

E-MAIL